6 appartementen

Hoogwaardige architectuur met modern comfort

De appartementenvilla wordt onder hoogwaardige architectuur van de bekende architect Friso Woudstra gebouwd. In klassieke stijl, vertaald op eigentijdse manier en met modern comfort. De villa is op subtiele wijze vormgegeven met eenheid in kleur- en materiaalgebruik, wat zorgt voor een harmonisch geheel. De gevels zijn ontwikkeld, passend bij het Larense architectuurbeeld en hebben diverse luxe kenmerken. Het metselwerk bestaat uit met zorg uitgekozen roodbruine bakstenen en een deels witgekeimde voorgevel, die de luxe entree extra accentueert. Het dak wordt uitgevoerd met antracietkleurige dakpannen. De villa is in noord-zuid richting georiënteerd met de ingang aan de noordgevel. Alle hoofdterrassen, -balkons en dakterrassen zijn uiteraard op het zuiden gesitueerd. De tuin bevind zich direct in het bos. Zie jij je hier al je ochtendwandeling maken?

Naar eigen wens

Maatwerk voor een ieder

De woningen zijn geheel naar eigen wens in te delen. Voor de appartementen is een basisindeling en twee varianten ontworpen. De indelingen variëren van een 3-kamer appartement met een grote woonkeuken en twee badkamers tot een 5-kamer appartement met een extra slaapkamer en/of een werkkamer.

Voor de penthouses is een basisindeling uitgewerkt met een tweede verdieping en een fraaie daktuin. Deze tweede verdieping biedt de mogelijkheid van een extra slaapkamer met eigen badkamer. Hier zijn natuurlijk vele indelingen denkbaar. Wij helpen u daar graag mee. De koopprijzen van de appartementen en penthouses gelden voor de basisindelingen.

Plattegronden

De definitieve plattegronden van de appartementen en penthouses kunnen bij de makelaar opgevraagd worden.

Kwaliteit en veiligheid

Luxe parkeerkelder en beveiligd terrein

De villa heeft een eigen parkeerkelder onder het gebouw waar zich de parkeerplaatsen en bergingen van de appartementen bevinden. Voor bezoek zijn er ook parkeerplaatsen op het buitenterrein. Het terrein wordt volledig omheind met een hekwerk en de entreepoort aan de Rijksweg West wordt voorzien van camerabeveiliging. Ieder appartement krijgt één parkeerplaats in de afgesloten parkeerkelder en één op het buitenterrein. De penthouses krijgen twee parkeerplaatsen in de parkeerkelder. De parkeerkelders zijn beveiligd met een toegangscontrolesysteem en hebben een op afstand bedienbare roldeur. De appartementen zijn direct vanuit het trappenhuis in de parkeerkelder te bereiken. Ieder appartement wordt voorzien van een videofooninstallatie. De hellingbaan naar de parkeerkelder is uiteraard verwarmd.

Tuinontwerp

Het project onderscheid zich door een luxe tuinontwerp, waar het heel fijn verblijven is. Geniet van de rust of drink een borrel met uw buren. De tuin is er groot genoeg voor. Het exacte tuinontwerp zal met de kopers worden afgestemd.
– aan de impressies kunnen geen rechten worden ontleend –